O Aniti Kejžar Škulj

Že več kot 20 let opazujem ljudi kot si ti in vsakič znova se začudim, kako smo si podobni. Na videz močni, uravnoteženi, urejeni, navznoter pa krhki, nemirni in polni hrepenenja. Dobro poznam te občutke in odkar pomnim iščem načine, da bi okrepila svojo notranjo moč in našla tisti pravi, pravcati mir v sebi, zavedanje, da lahko ustvariš in spremeniš vse in karkoli v svojem življenju. Saj veš, o čem govorim, kajne?

Morda pa vseeno obstaja majhna razlika med nama. Moj klic je bil tako močen, da sem se iskanju posvetila z vso osredotočenostjo in skozi leta prakse to svoje poslanstvo spremenila v svojo profesijo. Že pred več kot dvema desetletjema sem začutila, da znanje, ki sem si ga pridobila, ni namenjeno le meni, pač pa lahko z njim pomagam tudi drugim. To je še podžgalo mojo odločenost in z vztrajnim delom, nenehnim učenjem ter skozi prakso z več stotimi strankami sem postala ekspertinja za osebno rast in duhovnost.

Skozi vsa ta leta sem okrila zelo preprosto dejstvo – vsi mi pravzaprav iščemo le eno, in to je osebno zadovoljstvo. To pa izhaja iz naše notranje moči, ki pa je pri večini zaradi različnih izkušenj iz otroštva in drugih življenjskih obdobij (in preteklih življenj) močno razrahljana. Če torej želimo doseči svoj notranji mir,  moramo najprej sestaviti svojo notranjo moč, začeti moramo ČUTITI IN VERJETI, DA SMO ZAVESTNI KREATORJI. Ko to dosežemo, ni nič več težko ali nemogoče. Dosežemo lahko še tako na videz težek cilj in uresničimo še tako drzne sanje.

Če se sprašuješ, kako to doseči, imam zelo spodbudno novico zate.

Verjetno že veš, da je vse na tem planetu in okoli njega energija, tako pa to velja tudi za našo notranjo moč. Sestavljena je iz tisočih delčkov energije in se obnaša kot mozaik tisoč in ene energijske frekvence, ki so jih oblikovali dogodki v naši preteklosti. Veliko takih frekvenc je pozitivnih in nam podpornih, nekaj pa je tudi takih, ki nosijo za naš napredek in naše občutke negativne frekvence.

Vesela sem, ker mi je uspelo skozi leta raziskovanja razviti avtorsko metodo branja polja, s katero lahko negativne frekvence zamenjam s pozitivnimi in tako doprinesem v mozaik mojih strank več miru, ravnovesja in tudi veliko boljše pogoje za napredek ter uresničevanje njihovih ciljev. Metodo sem poimenovala Vibra Spa in je, tako lahko trdim, edinstvena oblika delovanja z energijami.

Za še trajnejše rezultate in predvsem zato, da stranke niso povsem odvisne od mene, pri svojem delu uporabljam še druge tehnike. Ena od takih je Access Consciousness, uporabljam pa tudi vizualizacije, afirmacije, NLP in številne coaching metode. Stranke naučim uporabe, tako pa jih lahko s pridom uporabljajo tudi same in na ta način samostojno razvijajo svojo notranjo moč ter postajajo opolnomočeni zavestni kreatorji.

Kaj o Aniti pravijo stranke?

Anita je tukaj zelo dober posrednik med tem, kar si želiš in kaj bi rad rešil v svojem svetu. Sebe zaupam redko komu. Za takšne obiske se zelo težko odločim kar pri komerkoli, glede na to, da se ukvarjam z različnimi vrstami joge in se učim od najboljših, svetovno priznanih mojstrov transformacije energije.”

Jasmina Turnšek,

pevka

Delo na maternici in ostalih organih (rodilih) mi je absolutno pomagala, da je prišlo do druge zanositve oz. nosečnosti (kar je bila moja izredno velika želja). In sedaj (z Anitino pomočjo) nosečnost poteka odlično, maternica je v idealni legi, itd.

Anonimius

Anita me je kot človeka obravnavala celostno, na več nivojih hkrati. Izziv, s katerim imaš opraviti, dobi epilog in pot do cilja. O njem razmišljaš še potem, ko si sam.

Lilijana Sulič,

diplomirana socialna delavka