MORDA SE SPRAŠUJETE

KAKO LAHKO S

COACHINGOM

POMAGAVA TUDI

VAM?

Poslovni uspeh ni stvar IQ-ja posameznika, pač pa predvsem tega, kako dobro zna človek prepoznati priložnosti, koliko si upa tvegati biti drugačen od drugih in koga si upa povabiti v svojo ekipo. Špela in Anita sva se združili s skupen katalizator, ki vam bo pomagal vse te lastnosti odkriti v sebi in jih v celoti izkoristiti. Kako? Berite dalje …

CILJI, DO KATERIH VAM POMAGAVA PRITI:

Od ideje za lasten posel do udarne predstavitve na trgu, z jasno prodajno ponudbo, avtomatiziranim sistemom grajenja liste idealnih strank in prvimi uspešnimi prodajnimi rezultati v žepu.

Tvoje specializirano znanje in izkušnje, ki si jih pridobival-a skozi srčno predanost svoji strasti, spremenimo v pasivni prihodek s pomočjo izdelave spletnega programa, knjige ali drugih učnih pripomočkov.

Jasna definicija vrednosti tvoje storitve ali izdelka, v katero boš 100 % verjel-a in na tej osnovi brez pomišljanja stal-a za svojo ceno v pogovoru s kupci, potencialnimi partnerji ali investitorji, seveda z namenom win-win rešitve za vse strani.

Ko je posel že postavljen, a je v tvojem srcu vseeno praznina, ti pomagava najti tisto, pri čemer boš ponovno začutil-a vznemirjenje in boš na tej osnovi lahko gradila svojo pravo zapuščino, pozicijo avtoritete na svojem področju in “dinastijo”, ki bo v ponos tudi tvojim otrokom.

Kot vodji v tvojem timu podrejenih doseči vzdušje, ki omogoča doseganje nadpovpečnih rezultatov, izjemno zadovoljstvo vseh vključenih in zavidljivo poslovno odličnost.

NIMAJO VSI ŠPORTNIKI SVOJEGA TRENERJA OZ. COACHA, ZAGOTOVO PA IMAJO SVOJEGA COACHA VSI ŠPORTNIKI,
KI ZMAGUJEJO.

Zelo podobno kot pri športu, je tudi v poslu. Seveda lahko svoj biznis izgradimo tudi sami. A, če boste kot “high-achieverji” prešturirali prakse najbolj uspešnih poslovnežev na svetu, boste ugotovili, da nihče ni zares uspel popolnoma sam. Vsak v biznisu zares uspešen človek imajo svoje svetovalce, coache, ki ga podpirajo pri grajenju uspeha in mu pomagajo uresničevati potenciale, do katerih sam ne bi zmogel dostopati.

Dejstvo je namreč, da smo ljudje kot posamezniki zelo omejeni s svojim notranjim sistemom. Navade so le eden od mehanizmov, ki določajo naše delovanje. So gorivo za naše aktivnosti, saj nam pomagajo varčevati pri energiji, ki bi bila potrebna, če bi vsako dejavnost morali vzpostavljati na novo, poleg tega pa delujejo kot akumulator za sprožanje naših odločitev, saj se človek o stvareh, ki jih ne pozna, odloča z veliko muko. Dokazano je, da imajo ljudje, ki dosegajo velike uspehe, privzgojene točno določene dobre navade, ki pa jih povprečen človek zaradi svojega okolja navadno ne uspe pridobiti. Tako so se pionirji coachinga osredotočali predvsem na to, da so svojim klientom pomagali prepoznati in odpraviti stare nekonstruktivne navade ter si pridobiti nove, podporne navade, s katerimi so lažje tlakovali svojo pot uspeha. Podobno, kot trenerji, ki svojim športnikom pomagajo vzpostaviti ritem treningov in jih vodijo ter motivirajo, da si sproti bildajo mišice in kondicijo …

Z leti so tako klienti kot coachi začeli spoznavati, da je ta proces lahko za mnoge zelo težaven in mnogi so obupali še preden so lahko začeli žeti prave rezultate. Kljub zares visoki meri motivacije in strokovnemu usmerjanju svojega coacha enostavno niso zmogli preseči svojih omejitev in se privaditi novega načina odločanja ter delovanja. Nevroznanstveniki so ugotovili, da razlog za to leži v naši podzavesti. Več kot 90 % našega delovanja opredeljujejo programi v naših možganih, ki se jih sploh ne zavedamo – gre za skupek naših prepričanj in pogledov na svet ter tudi na sebe, ob tem pa še za vrsto mehanizmov, ki nas branijo pred situacijami v katerih prepoznavamo potencialno nevarnost. Vsi ti programi se naložijo v naših prvih letih življenja in nato, če jih zavestno ne začnemo prepoznavati in spreminjati, določajo naše delovanje vse do naše smrtne postelje. Tako se nam mnogokrat zdi, da se vrtimo v začaranem krogu ali da privlačimo vedno iste nezaželene situacije, a dejstvo je, da vse to sprožamo sami s svojim načinom delovanja. Saj poznate to, kajne?

Prva zanka je torej že v tem, da sami svojih programov delovanja ne moremo prepoznavati, saj se dogajajo v naši podzavesti. Tako se je bolj sodoben coaching usmeril predvsem na prepoznavanje teh podzavestnih blokad, s kognitivnimi tehnikami pa nato klientom prepoznane programe coach tudi pomaga reprogramirati ali izbrisati. Ker je predvsem v ZDA, ki velja za deželo velikih priložnosti, prišlo do zelo velikega povpraševanja po coaching, se za to stroko odloča tudi vse več posameznikov, ki pa imajo že neko drugo strokovno podlago – od specialistov v marketingu, do zdravilcev, pedagogov … Tako so coachi začeli spoznavati, da lahko uspeh svojih klientov pospešijo tudi tako, da jim pomagajo s svojimi drugimi strokovnimi znanji. Iz splošnega life-coachinga so se tako oblikovali coachi za posamezna zelo specializirana področja. Tako mnogi uspešni posamezniki dandanes nimajo le enega coacha, pač pa dva ali celo tri, pač za vsako področje njihovega življenja, za katerega čutijo, da sami ne dosegajo zadovoljivega rezultata.

Na podoben način se je razvijala tudi najina pot. Anita se je kot fizioterapevta skozi leta razvila v mojstrico spiritualnih tehnik, prepoznala pa je, da lahko z kanaliziranjem energije klientom pomaga še hitreje in veliko lažje odvozlati vozle v njihovi podzavesti (oziroma kar v njihovem energijskem polju). Njen coaching je tako visoko transformativen, saj ob spoznanjih do katerih pride klient skozi vsako seanso Anita procese pospešuje tudi z energetskimi kliringi, branjem energetskega polja in inštaliranjem visoko energetskih podpornih vibracij. Rečemo lahko, da je Anita energijski coach oz. mojstrica spiritualnih tehnik.

Špela je po drugi strani več skoraj 20 let preživela na vodilnih položajih v uspešnih slovenskih podjetjih, njena glavna specializacija pa je bil vsebinski marketing. Z ustvarjanjem vsebin ima ogromno izkušenj in je še danes urednica ene izmed vodilnih specializiranih revij. Njeno srce pa je predano cocahingu, saj verjame, da na svetu ni nič bolj dragocenega kot to, da nekomu pomagaš uresničiti njegove potenciale zato, da lahko doprinaša k boljši prihodnosti našega sveta. Poleg tega, da zelo dobro zna začutiti, kaj se dogaja v podzavesti svojega klienta, lahko s svojimi znanji o makretingu, prodaji in poslu v splošnem pomaga s konkretnimi napotki in najbolj sodobnimi strategijami marketinških prijemov.

V delu s številnimi klienti, ki so želeli izboljšati svoje poslovne rezultate in s svojo blagovno znamko izgraditi močno prepoznavo na trgu, sta spoznali, da bi takim “high-achiverjem” najbolj koristila kombinacija dela z njima obema. Špela je nadvse “močna” v postavljanju strategij in poenostavljanju implementacijskih prijemov, Anita pa lahko procese pospeši z izjemnim pospeškom, ko poskrbi za pravo energijsko vibracijo takega klienta. To razmišljanje ju je vodilo v odločitev, da naredita nekaj, kar verjetno še ni naredilo prav veliko coachev – ponudita kombo coaching, kar pomeni, da klientu istočasno pomagata kar dve coachinji na enkrat in to vsaka s svojo posebno specializacijo. Ob treh skupnih energijah, ki so usmerjene v isti cilj ne ostane nepremagljiva nobena ovira več. Si predstavljate, kaj vse lahko dosežete s tako pomočjo?

 

ČEPRAV IMAJO VSI USPEŠNI ŠPORTNIKI SVOJEGA TRENERJA, PA IMAJO ŠPORTNIKI, KI ZMAGUJEJO, VEDNO OB SEBI NAJBOLJŠO COACHING PODPORO.

PA VI, STE PRIPRAVLJENI ZMAGOVATI? ČE VAŠ ODGOVOR NI 100 % DA, POTEM MORDA NAJINA POMOČ NI PRAVA REŠITEV ZA VAS.
MED KAKŠNIMI OBLIKAMI POMOČI LAHKO IZBIRATE?

Izbirate lahko med dvema oblikama kombo-coachinga in sicer med individualnim, ki ga povsem prilagodimo vašim potrebam (cena se določi glede na to terminski plan in predvidene konkretne aktivnosti), in med skupinskim programom, ki pa bo na voljo od septembra 2021. 

Seveda Špela in Anita ponujata coaching tudi vsaka zase. To možnost vam priporočava, če ocenite, da ne potrebujete celostne pomoči, pač pa le na enem področju, ki je bolj v specializaciji ene ali druge coachinje. 

O najboljših možnostih se vedno pogovorimo tudi na brezplačni uvodni posvetovalnici, ki poteka po Skypu ali Zoomu in traja približno 45. Če bi se tako radi pogovorili z nama o tem, kaj je najbolj optimalna rešitev za vas, kliknite spodaj in rezervirajte svoj termin uvodne posvetovalnice.

 

Formula1:
INDIVIDUALNI KOMBO COACHING

Če ste pripravljeni zares hitro vaš biznis praviti na višji nivo, vama vsekakor priporočava to opcijo. Že v uvodnemu pogovoru bomo definirali cilj, ki vam bo pomagal narediti ključni preboj, nato pa bova coachinji pripravili terminski načrt, za katerega bova ocenili, da je ta cilj možno doseči. Navadno so to tri mesece, če se lotimo bolj obsežnega projekta, pa lahko tudi pol leta ali morda devet mesecev. V tem obdobju vam zagotavljava intenzivno coaching podporo, po dogovoru pa lahko Špela prevzame tudi izvedbo negaterihi tehničnih nalog (npr. oblikovanje spletne strani, vzpostavitev sistema e-mail marketinga, redakcija video in tekstovnih vsebin …).

Coaching je v tem primeru zares intenziven in v celoti prilagojen vašim razmeram. V praksi to navadno pomeni, da imamo na vsake 10 dni eno uro coachinga, v katerem sodelujeva obe coachinji, v vmesnem obdobju pa se glede na potrebe dodajajo še coaching ure z eno ali drugo coachinjo. Sproti tudi spremljava vaš napredek in ukrepava, če zaznava, da so potrebne SOS intervencije.
Naša glavna usmeritev je, da v opredeljenem času dosežemo cilj, ki si ga boste zastavili in pri tem vam nudiva 100% podporo. Ob vsem tem vas izuriva, da postanete opolnomočen zavestni kreator, ki ne pozna omejitev. Po le treh mesecih tako lahko doživite popolno transformacijo in ključen preboj v poslu, ki vas bo postavil med top leaderje v vaši branži.

MENTORSKI SKUPINSKI PROGRAM

Če morda raje kot individualno delate v skupini in vam je bolj pri srcu malce bolj počasna dinamika, bo za vas bolj primerno sodelovanje v mentorskem skupinskem programu, ki bo v kombinaciji s kombo skupinskim coachingom potekal devet mesecev. To je dobra opcija tudi za tiste, ki jih je nekoliko strah hitrega uspeha, in tudi za tiste, ki niso vajeni odločnega investiranja v svoj in poslovni razvoj.

Začetek programa je predviden v septembru 2021, od aprila dalje pa bova začeli zbirati prijave. Če vas program zanima, bodite pozorni na najina e-sporočila, saj se za prve prijave predvideva kar nekaj zelo lepih ugodnosti.