O Špeli Korinšek Kaurin

Čeprav sem že od nekdaj čutila, da je moje poslanstvo delo z ljudmi, sem se zaradi razmer na trgu odločila za študij organizacije in vodenja na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Študij sem uspešno zaključila leta 1995, a je moja diplomska naloga odstopala od povprečja – to temo sem izbrala čustveno inteligenco in preučevala kako pomemben dejavnik je za uspešno vodenje. Že kot študentka sem si poslovne izkušnje pridobivala v privatni banki, nato pa me je štipendija ponesla na Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport sem v oddelku za finance spoznavala ustroj državnega proračuna in se urila v izdelovanju analiz, kasneje pa sem vodila tudi celotno proračunsko postavko učbeniških skladov in sodelovala pri pripravi sistema za črpanje evropskih strukturnih skladov.

Togost državnega sistema je bil povod, da sem se želela preizkusiti tudi v bolj dinamičnem okolju. Pot me je vodila v marketinške vode (v podjetjih Gaia-U d.o.o., Unichem d.o.o., Studio Moderna d.o.o. in Linea Directa d.o.o.), od takrat naprej pa sem skoraj deset let udejanjala številne marketinške aktivnosti, ki vodijo od planiranja, do izvedbe in revidiranja. Vodila sem dva različna lojalnostna kluba, skrbela sem za PR, bila sem urednica revije, kataloga in spletnih strani, vodila sem javne prireditve, TV in radijske oddaje, skrbela sem za blagovne znamke in se pogajala za zakup oglasnega prostora v različnih medijih.

Čeprav me je kreativno delo veselilo, pa v korporativnem okolju nisem mogla uresničiti klica svojega poslanstva. Ko sem se spoznala s coachingom, sem ugotovila, da se za ta poklic urim že vse življenje. Rojena sem z izjemnim posluhom za druge, navdušujem se nad pestrostjo različnih življenjskih zgodb, sem proaktivna, neposredna in polna humorja. V moji glavi je pravi inkubator idej, moj realizem pa služi kot vzdržljivo sito. Zato, da je moj talent dobro podkrpljen z znanjem, sem zaključila študij na dveh priznanih ameriških akademijah za life-coaching. Tako sem mednarodno certificirana coachinja, zaključila pa sem še prestižno šolo modernega marketinga B-School. 

Moja misija je 10.000 posameznikov po vsem svetu želim popeljati iz povprečnosti podedovanih omejitev v kakovost življenja, ki jim bo omogočala polno uresničevanje potencialov in doseganje najvišjih pričakovanj.

To mi uspeva tako, da jim pomagam obuditi njihove srčne potenciale, nato pa jih skozi bogato zgodbo samozavestno predstavim na trgu tako, da se jim na stežaj odprejo vrata priložnosti za delo, v katerem zares uživajo, dobro zaslužijo in svojim otrokom ponudijo najboljši zgled.

Z mano izgradijo prepoznavno osebno blagovno znamko, pomagam pa jim tudi okrepiti samozavest, optimizirati družinske in življenjske prelomnice ter prakticirati ozaveščeno starševstvo.

Uživam v posredovanju znanja in čeprav me mnogi svarijo, da je svet poln predatorjev, vem, da je to prava pot. Želim, da znanje, ki je v pozitivno transformacijo pripeljalo mene, potuje naprej in širi pozitivno energijsko vibracijo, ki nas vodi v novo dobo evolucijskega napredka.

Moja misija je, da bi ljudje v meni prepoznali vzor, ki namesto surove konkurence prinaša srčno avtentičnost in dovolj obilja za vse.

PREVERI, KATERA PODZAVESTNA BLOKADA TE ZAUSTAVLJA

Vsak od nas ima številne podzavestne blokade, največkrat pa je ena od njih še posebno močna in diktira naše odločitve, zaradi katerih namesto, da bi uresničevali svoje srčne želje, stopicamo na mestu. Prav ta podzavestna blokada je pogosto kriva, da ne dobimo tega, kar si tako zelo želimo – lahko je to srečna partnerska zveza, morda sanjska služba, želen finančni znesek, odnos do sebe in drugih, zdravje, stopnja osebne rasti …

Klikni na spodnji gumb in izpolni zabavni test, ki ti bo pomagal razumeti, katera podzavestna blokada zaustavlja tebe …

Kaj pravijo moje stranke?

Ko sem se vključila v Špelin program, si niti v sanjah nisem predstavljala, na kakšno pustolovščino se podajam. Orodja, ki mi jih je predala, so prinesla korenite spremembe v mojem življenju. Končno sem začela ustvarjati svoj posel, v katerem zares uživam. Špelino mentorstvo zares toplo priporočam.

Jana Puhar

Z vsako opravljeno nalogo, ki mi jo je priporočila Špela, so se stvari v mojem življenju začele spreminjati. Včasih sem bila malce jezna, ker si je upala dregniti v srž problema, a sem ji danes za to izredno hvaležna. Če sem bila prej v svojih mislih žrtev danih življenjskih okoliščin, sem danes odprta do novih priložnosti. Sreče sedaj ne opazujem le od daleč, temveč jo zares živim. 

Vesna

Ko sem se odpravljala na samostojno podjetniško pot, sem imela v glavi milijon vprašanj. Špela me je vodila v čisto tehničnih stvareh in tudi v tem, kako naj ob vsem tem poskrbim tudi zase. Z njeno pomočjo sem v sebi začutila pogum, da skočim v vodo in plavam. Hvala, Špela, tvoje vodenje je odlično!

Janja Urbančič

45 minutna brezplačna posvetovalnica

V uvodnem treningu, ki traja približno 45 min, se bova pogovorila o tvojih željah in ciljih, pri tem pa bova poiskala “diagnozo”, zakaj ne napreduješ tako hitro, kot si to želiš. Svetovala ti bom glede prvih korakov, preverila pa bova tudi, ali bi lahko s pomočjo coachinga dosegel-a rezultate lažje in hitreje.